Fyraco Solutions helpt maintenance medewerkers, door middel van predictief onderhoud, de (onderhouds)kosten van een machinepark te beperken.

Bij Fyraco Solutions zijn we machinedokters. We controleren in detail en periodiek de conditie van roterende machines, want ook wij geloven: voorkomen is beter dan genezen. Op basis van meetbare resultaten geven we onafhankelijk en functioneel advies, en stellen we concrete actiepunten voor om de machine te herstellen of bij te sturen voordat dit toestel - én de productie - volledig stil valt. Dat is predictief onderhoud, een revolutionaire aanpak van machineonderhoud.

Onze uitzonderlijke machinekennis, in combinatie met perfect afgestelde meetprogramma’s, maakt dat we zowel de symptomen als de oorzaak aanduiden.

Dat we proactief handelen betekent dat er van brandjes blussen geen sprake is, dat er enkel ingegrepen wordt wanneer dat echt nodig is én dat het budget voor machineonderhoud voornamelijk naar controle gaat en daardoor constant is.

Fyraco Solutions streeft naar een minimale impact op de productie. Tijdens de predictieve metingen blijft het machinepark operationeel.

 

Ontdek wat predictief onderhoud voor jouw machinepark kan betekenen.

 

Onze experts

Tim De Block  Bedrijfsleider

Tim De Block
Bedrijfsleider

Peter Vercruysse  CBM Expert

Peter Vercruysse
CBM Expert

Steven De Valck     CBM Expert

Steven De Valck  
CBM Expert

Daisy Vervloet  CBM Analyst

Daisy Vervloet
CBM Analyst

Jelse Coulier  CBM Expert

Jelse Coulier
CBM Expert

Tine Verstraelen CBM Analyst

Tine Verstraelen
CBM Analyst